If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Извън темата- чувате ли си турбокомпресорите, докато карате? Или само около 1800- 2000 оборота и после съскането се губи?
Аз лично, чувам работата на турбината май само когато ускорям - ниската граница при която започва да се чува нещо не съм обръщал внимание каква е, а иначе се чува май и до 4000 об.мин. Но си е много приятен звук.
Питам, защото карах една Зафира, като ходихме до Италия. 120 коня, 1.9. За мен това си е същия мотор. Та, там звука се усещаше до около 2000 оборота, после почти нищо. А наскоро ми пратиха една брошура за турбини ( ), в която пишеше, че най- новите модели, поради голямата скорост на въртене, били почти недоловими за човешкото ухо. Та в тази връзка питам. Извинявам се за спама.
Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts; Lancia Kappa JTD '98 -
айде и аз да споделя твърде скромния ми опит - за почти 200 километра разхода се закова на 12.6 и няма мърдане надолу! това градско. Дано като се поразработи да спадне до под 10-ка
Питам, защото карах една Зафира, като ходихме до Италия. 120 коня, 1.9. За мен това си е същия мотор. Та, там звука се усещаше до около 2000 оборота, после почти нищо. А наскоро ми пратиха една брошура за турбини ( ), в която пишеше, че най- новите модели, поради голямата скорост на въртене, били почти недоловими за човешкото ухо. Та в тази връзка питам. Извинявам се за спама.
незнам колко е същия мотор... струва ми се , че го казваш на база кубатура, ама то по тази логика всички производители имат еднакви двигатели....
айде и аз да споделя твърде скромния ми опит - за почти 200 километра разхода се закова на 12.6 и няма мърдане надолу! това градско. Дано като се поразработи да спадне до под 10-ка
159ка ли имаш ? и не си се похвалил
моя разход е вече 9.3 средния като е карана предимно в градски условия с много задръствяния.... на 7000км вече се и разработи двигателя и развърта много добре
от петък съм горд собственик на 159 спорт вагон бордо 1.9 JTDm 16V. още съм като след първия секс като се кача вътре
в Общи приказки съм пуснал тема със снимки
от петък съм горд собственик на 159 спорт вагон бордо 1.9 JTDm 16V. още съм като след първия секс като се кача вътре
в Общи приказки съм пуснал тема със снимки
Поздравляю колега - със здраве да си я караш!
Много удоволствие дати доставя.
Три такива красавици да имаш - ето това е да умееш да се разбираш с "жените"!!!
моя разход е вече 9.3 средния като е карана предимно в градски условия с много задръствяния.... на 7000км вече се и разработи двигателя и развърта много добре
Моята сега - в сняг и лед, градско под 12 л. за сега не пада. Също вече съм почти на 7000 км.
Колега, а ти маслото сменял ли си го вече или ще чакаш до ТО?
Поздравляю колега - със здраве да си я караш!
Много удоволствие дати доставя.
Три такива красавици да имаш - ето това е да умееш да се разбираш с "жените"!!!
Моята сега - в сняг и лед, градско под 12 л. за сега не пада. Също вече съм почти на 7000 км.
Колега, а ти маслото сменял ли си го вече или ще чакаш до ТО?
ами не съм го сменял, и най-интересното е че не е изкорило и грам.... стои си на същотото ниво както от както съм я взел !
И аз не съм го сменял. Макар, че тука първото ТО е на 4500 км., аз мисля да си чакам поне до 10-12 000 км.
Чакам лятото да си дойда и да се срещнем-да му направим един хубав Алфа купон.
Comment